Mina julklappar ❤

Här är vad jag fick i julklapp detta året. Är jätte nöjd över allt! Hoppas att ni har haft en bra jul, för det har jag haft.
 
 
Fick ett linne och boxningshandskar också men lägger inte upp det.
 

Christmas is all around!
Dan före dan....

Vill bara tipsa om några bra makeup favoriter jag använder, såhär i juletid när man vill vara lite extra fin eller bara till vardags. 
Ögonpenna - Isadora
Mascara - Loreal Paris
Ögonbrynsskugga - Hm
Ögonbrynspensel - Gekås
Köp helst till en separat pensel då den medföljande var väldigt plastig och svår att applicera med.


Words are the fragrance of the heart.


Äter just nu en mysig frukost innan jag beger mig till skolan.

Måndag

Idag hade vi ett "prov" på en bok vi läst på svenskan och sen hade vi historia prov, så ja det har blivit mycket tänkande idag. På torsdag har vi årets sista prov. Ska bli skönt med två veckors lov sen! Nu ska jag kolla på tv och bara slappa och imorgon har jag lång sovmorgon:)

Drömmer mig tillbaka till vackra Rhodos.

Nobeldagen

Idag är det den 10:de december, vilket innebär att det är Nobeldagen idag. Jag är påväg till skolan för musiklektion och andra lektioner. Vi i musikprofilen ska sjunga happy xmas idag. Så det blir nog en ganska slapp dag. 


Ha en bra dag!Christmas shopping

Idag ska jag och en kompis till Väla och shoppa julklappar, bland annat. Kommer att bli en mysig dag. Älskar att gå i butiker samtidigt som det spelas julmusik.Det enda som fattas nu är lite snö för den rätta julkänslan men förhoppningsvis kommer den så småningom!