Årets glögg.

Jag vill så gärna testa årets glögg. I år är det Blossa med Earl Grey som står för årets smak 2015. Jag som är te älskare kan ju inte vara annat än glad när de tar fram såna spännande smakkombinationer. 
 
 

Interior & design.

Jag är helt galen i inredning och design som ni kanske redan vet, och jag är den personen som kan sitta på hemnet och kolla inspirationsflödet i flera timmar haha. Jag gillar mest ljusa färger när det kommer till inredning, med olika färgrika inslag!
 
 
 
 
Bilder hämtade från Google.

 
 
 

LONDON 2015

Jag var i London i början av oktober och det var helt fantastiskt, en stad jag definitivt vill besöka igen och kanske bosätta mig i ett tag i framtiden!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stig in Lucia, stig in.

Just nu har jag fullt upp med både kör och skola. Nova Cantica har både traditionella luciatåg och ett flertal lussekonserter på teatern i Halmstad framför oss. Jag är så himla glad över att få vara med i en så fin och duktig kör! 
 
 
 

COLDPLAY - PARKEN I KÖPENHAMN!

Jag fick tag i biljetter till Coldplays konsert i Köpenhamn nästa år! Överlycklig är jag just nu kan jag säga. Jag har drömt om att få gå på en Coldplay konsert sedan jag var 13 år, och äntligen, äntligen ska jag få uppleva mitt favorit band live! Deras nya låt Everglow är helt underbar och så typisk Coldplay som det bara går att vara.
 
 
 
 

Går det någonsin att få nog av Håkan?

Jag fick efter mycket om och men tag i biljetter till Hellstöm vid det första släppet, och jag kan inte annat än att vara superduper lycklig över detta! Bästa Håkan <3
 

Resa bokad!

Den 12 december bär det av till Gran Canaria med min bästa vän Jennifer, kommer att bli så sjukt roligt och så skönt med lite värme!