Skräckis.

Idag vaknade jag upp med en fruktansvärd huvudvärk som höll i sig hela dagen. Var på fest hos en kompis igår, vilket var as kul! Nu ska jag avsluta kvällen framför tv:n med brodern min. Har en kopp blåbärsmuffinste och en skräckfilm (i sann ära) framför mig! Hörs imon:)

CHERRY IN THE AIR.

Vaknade förvånansvärt tidigt, jag var jättetrött när jag gick och la mig så jag trodde att jag skulle sova länge,minst till 12. Men så blev det inte, istället vaknade jag vid halv nio. Vilket är ganska skönt ändå. Nu ska jag ut på en promenad i det höstiga vädret. Kommer med update senare!
Vill tipsa om en parfym jag beställde på taxfreen när jag var på Rhodos. Den är från Escada och heter cherry in the air, luktar sött och gott:)

Höstlov!

Äntligen är det höstlov!:)
Det ska bli så skönt att sova ut, komma ikapp i vissa ämnen lite mer, hänga med kompisar, hinna äta frukost i lugn och ro (utan att veta att bussen går inom några minuter) och ja, bara njuta av en veckas lov helt enkelt. Nu ska jag sova. Här är en bild på en sminkning jag gjorde innan ikväll.Sunny saturday.

Lördag och fint väder, bättre kombination finns det inte! Nu ska jag in till stan och köpa lite grejer till en present. Sen så får jag nog plugga lite och sådant där otroligt roligt.
 
 
 
 

TGIF!

Ja då var det fredag igen! Jag ska bara vara hemma och slappa, kanske titta på någon film osv. Vad ska ni göra? Imorgon ska jag ta itu med tusentals läxor och inlämningsuppgifter. Men nu ska jag bara njuta av  att det är fredag.
 

Victorias secret.

Det blev lite shopping under resans gång. På flygplatsen hade det öppnat en VS butik , så jag var bara tvungen att köpa lite där, och även en Odd Molly t-shirt och en bodybutter på  flygplatsen på Rhodos. 
 
 

Rhodos del 1.

 
 
 

Uppdatering!

 
Har ju inte bloggat på ett tag nu , så jag tyckte att det var dags nu. Jag var ju som sagt på Rhodos för ca en månad sedan. Jag hade det jättebra med fint väder, god mat, bad osv. För det mesta så var vi bara på hotellet, låg och solade och gick ner då och då till stranden för att ta ett svalkande dopp men en dag åkte vi in till Rhodos stad. Det var hur fint som helst där! Vi var i Rhodes old Town, vilket är gamla stan. Där gick vi på restaurang och shoppade / turistade. Jag hade en underbar resa! Hotellet som vi bodde på heter Atlantica Aegean Blue , samma hotell som vi var på för två år sedan.