En månad till julafton.

Idag är det bara en månad kvar till julafton! Jisses vad tiden går fort. Idag har jag börjat julpynta mitt rum lite. Satte upp en stjärna i fönstret, vilket blev väldigt mysigt! Gjorde även lite små ändringar i rummet här och där. Här är lite bilder:)
 
 
 
 

D.A.I.S.Y

 
 
 

Vill ha sommar igen!

Kollade igenom en massa bilder från i somras på datorn, åh vad man saknar det. Fast det ska bli mysigt med snö och jul nu.
 
 

I really hate mondays.

Usch vad sega måndagar är, delvis för att det  är jobbigt att gå upp på morgonen efter helgens sovmorgnar, och för att man vet att man har fem dagars skola framför sig:(
Nu ska jag plugga sen ska jag träna. 
Har ni hört Birdys låt people help the people? Jättefin är den. Går runt och sjunger på den hela tiden så funderar på att göra en cover:)
Torsdag.

Hej! Hann inte blogga igår för att jag kom hem sent från skolan och sen sent från träningen, men idag hinner jag med ett inlägg eller två. Sitter just nu hemkommen från skolan, det har varit en bra dag med sånglektion, vilken är min favorit lektion. Nu ska jag äta mitt mellanmål. För er som undrar vad det är så är det keso med äppleskivor och kanel och chaite.


I wish I could turn back time, so that I could have break again.

Ja idag var ju somsagt första dagen efter höstlovet, alltid lika segt att komma tillbaka till skolan igen efter lov. 
Dagen avslutades med ett skivstång intervall pass på Friskis med mina träningsbuddies:) I brist på egna bilder kommer det lite peppande bilder med citat och ordspråk från weheartit, hoppas ni står ut med mina tråkiga inlägg , iallafall idag! Kram

Room inspiration.


Hemmaspa.

Hade ett litet mysigt hemmaspa innan med C-vitamin och antioxidant boost. Jag gjorde en hälsosmoothie som ska vara bra för immunförsvaret, så jag tänkte att jag kunde dela receptet här.

2 dl vatten
1 äpple
2 morötter
1 dl blåbär
2 msk ingefära
1/2 krm cayennepeppar 
Lite Citronsaft
(1 dl vanilj yoghurt)
 Skala morötterna och tärna äpplet, lägg sedan allt i en blender. Om man tycker att det blir väldigt starkt så kan man ha i yoghurt som neutraliserar det lite, vilket jag hade. Eller så kan man ha i mindre cayennepeppar.

 Ha det bra dears:)