White dress.

Igår så åkte jag och Johanna in till stan för att se på snabba cash- Livet deluxe. Vi hann både med lite shopping och fika på en timme! Jag köpte en vit klänning och ett guldigt halsband med blå detaljer på som jag tänker ta med mig till Rhodos.
 
 
 
 

Thursday

Sorry för den dåliga uppdateringen. Idag har jag varit i skolan till 14 sen har jag bara pluggat. Har en massa att göra nu innan jag åker:( Nu ska jag fortsätta kvällen med en kopp chaite , spanska, matte och kanske idol.Jag brukar ju vara en sån tidsoptimist så jag får väl se vad som hinns med.


Norlie&kkv

Igår så var jag och tittade (fangirlade) på Norlie & Kkv, de var as grymma!:) Stod längst fram och sjöng mig hes. Sen när uppträdandet var slut så gick vi backstage för att träffa dem, så otroligt snälla! Bad om en liten autograf och då skrev kim (kkv) på handen och jag fick bådas på papper samt  bilder med dem:) Mycket lyckad kväll!

 

 

 

 


Bilder på det jag köpte.

Tänkte visa er bilder på det jag köpte när jag var på Väla igår:)
Ett par jeans från Lindex.
Linne från Vila.
T-shirts från VeroModa
Serum från Joico / Bellbox.
Utredningsborste från Detangler/ Bellbox

Odd Molly kofta från Spiritstores
 
Allting:)
 
 

Shopping!

Hola! Idag så regnade och åskade det, så då bestämde vi (mamma , jag och Jeppe) att vi skulle ta en tur ner till Väla. Det var väldigt mysigt. Jag hittade lite nya kläder också! Bl.a. Ett par jeans, två t- shirts, ett linne som jag tänkte att man kan ha till Rhodos, en detangler, joico serum och en Odd Molly kofta:) Jag är hel nöjd med dagen och mina inköp.


At the moment.

Så lyssnar jag mycket på Tom Odell. Han är helt fantastiskt duktig. Jag äskar hans låt Another love!
Ni kan följa han på twitter :https://twitter.com/tompeterodell och på instagram http://web.stagram.com/n/tompeterodell
 
 

Tuesday.

Sitter och lunchar på en god sallad som jag gjorde innan. Jag brukar ha i fetaost och oliver, det blir så mycket godare då och det påminner om grekisk sallad. Sen ikväll ska vi fira mamma som fyller 45 år idag! Kan visa er sen vad jag köpte till henne.
 

Breakfast.

Älskar detta, så gott och enkelt och perfekt till frukost eller mellanmål.